Colegio Oficial de Geólogos
Es una institución sin finalidad lucrativa creada para la defensa y apoyo de los intereses de los Geólogos, es una corporación de Derecho Público, amparada por Ley y reconocida por el Estado, con personalidad jurídica propia y capacidad plena para el ejercicio de sus funciones y cumplimiento de sus fines.
Delegaciones
Contacto

GUANYADORS DELS TREBALLS DE RECERCA DE GEOLOGIA I CIÈNCIES DE LA TERRA

GUANYADORS DELS TREBALLS DE RECERCA DE GEOLOGIA I CIÈNCIES DE LA TERRA

Un any més, des del COLGEOCAT, conscients de la importància del treball de recerca, hem convocat una nova edició d'aquest concurs per premiar els millors treballs de Geologia i Ciències de la Terra realitzats pels nois i noies de batxillerat de Catalunya.

L'entrega dels premis la va realitzar Albert Martínez, Vocal del Consell de Govern, el divendres 15 de desembre, aprofitant el Sopar de Nadal del col·legi:

- 1r premi, dotat amb 300 €, a l'alumna Meritxell Ricart, de l'IES Manuel Blancafort de La Garriga, Barcelona, pel treball TOTS ELS VOLCANS SÓN IGUALS?;

- 2n premi de 150 € per l'alumna Elisa Zarate, de l'IES Els Tres Turons d'Arenys de Mar, Barcelona, pel treball ESTUDI DE LES ARCHAEOMONAS DEL LITORAL CATALÀ EN ELS DARRERS 10.000 ANYS;

- i 3r premi amb 100 € per l'alumne Marçal Alsina, de l'IES Pere Alsius i Torrent de Banyoles, Girona, pel treball L'ABASTAMENT D'AIGÜES AL PLA DE L'ESTANY: DE LES FONTS I DEUS A L'ESTANY.

A tots la nostra més sincera enhorabona, que fem extensiva als seus tutors, als quals reconeixem la seva implicació.

I el nostre agraïment a tots els participants.


Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de la navegación de los usuarios y para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, pulsando en más información
Acepto   Mas información..